NAUJOS_KABUTĖS2.jpg

Panevėžio lopšelis-darželis ,,Gintarėlis“ – gerai žinoma Panevėžio bendruomenės mokykla, saugi ir patikima bendraminčių šeima. Grindžiame savo veiklą skirtybių pripažinimu: skatiname vaikų ir šeimos katalikiškumą per dorovinį ugdymą, prisidedame prie sveikatos stiprinimo per emocinį ugdymą ir saugumą, tausojame gamtą – suteikiame aplinkosaugos žinių, formuojame vertybėmis grįstus vaikų įgūdžius ir tęsiame tėvų darbą su vaikais.

Mūsų kolektyvas dirba saugioje, palaikančioje ir stabilioje aplinkoje. Tik siekdami asmeninės brandos gebėsime to išmokyti mažuosius piliečius.

Sužinokite apie mus daugiau internete: https://www.gintarelis.info/ Kviečiame darbui profesionalą šioms pareigoms:

IKIMOKYKLINIO IR PRIEŠMOKYKLINIO UGDYMO MOKYTOJAS (-A)

 Mūsų pasiūlymas

Kviečiame ilgalaikei karjerai patikimoje ir žinomoje ikimokyklinio ugdymo mokykloje. Užtikrinsime visokeriopą palaikymą ir pagalbą kasdienėje veikloje, visas reikalingas darbui priemones, jaukią aplinką, patogias darbo sąlygas, pagarbą Jūsų asmenybei ir dėmesį Jūsų poreikiams.

Ar gali būti kas svarbiau už darbą su vaikais? Ko gero, tai prasmingiausia veikla, atitinkamai sukurianti didžiulę atsakomybę. Tad kviečiame kartu su mumis ugdyti sėkmingus, laimingus, moralius vaikus, kursiančius ateitį.

Siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu ir atrankos konfidencialumu pasirūpinsime tinkamai. Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą – mūsų tinklapyje www.gintarelis.info

Pareigos ir atsakomybės

Pagal neterminuotą darbo sutartį ir individualų grafiką dirbsite dviejose grupėse. Ugdymo veiklas organizuosite sau priimtinais metodais bei būdais. Veikiame kaip komanda, bet apie tai išsamiau

– susitikimo metu. Pilnas etatas, darbo krūvis – 36 val. per savaitę. Pareigybės lygis – A2.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite panašios darbo patirties, esate atsakingas, tvarkingas, atidus ir puikiai bendraujantis su vaikais bei suaugusiais žmogus. Jūsų išsilavinimą ikimokyklinio ugdymo srityje vertintume kaip privalumą. Net jei dar tik svarstote pradėti savo karjerą – pasikalbėkime.

Siųskite savo CV jau šiandien, apsilankykite pas mus, paskambinkite mums – tikime, kad visos pažintys yra vertingos.

Atlyginimas. Mokytojo pareiginės algos pastoviosios dalies koeficientas nustatomas atsižvelgiant į pedagoginio darbo stažą bei kvalifikaciją (galimas koeficiento intervalas 8,11–11,39 etato daliai). Darbo sutartis nuo 2023 m. birželio 1 d.

Informacija pasiteiravimui: Laukiame Jūsų Katedros g. 11, Panevėžys. Telefono Nr. 8 45 431067, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.